Харпун OMER Cayman E.T. Roller 95см

Харпун OMER Cayman E.T. Roller 95см

935.00 лв

Code: AR0195N

В наличност

Алуминиева тръба с двоен цял водач - отгоре и отдолу Горният водач обхваща стрелата, а долният "приютява" 3 куки, които служат за закачане на долния ластик Изключително лесно се регулира мощността на ролерa Стрели 6,75 мм с акулски перки със "стабилизираща" втулка отпред, на която се закача въжето на стрелата Харпунът е комплектован с ластик D14 PERFORMER, вързан с Dyneema Две анатомични ръкохватки - дясна и лява Kарабинер на дръжката

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Плавници Stratos 3

120.00 лв

Неопренов костюм DIVE 5mm LADY

360.00 лв

Жилетка Aqua Lung Dimens i3 BCD

1000.00 лв

Сак New Tekno

170.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв