Харпун OMER Cayman E.T. Roller 95см

Харпун OMER Cayman E.T. Roller 95см

935.00 лв

Code: AR0195N

В наличност

Алуминиева тръба с двоен цял водач - отгоре и отдолу Горният водач обхваща стрелата, а долният "приютява" 3 куки, които служат за закачане на долния ластик Изключително лесно се регулира мощността на ролерa Стрели 6,75 мм с акулски перки със "стабилизираща" втулка отпред, на която се закача въжето на стрелата Харпунът е комплектован с ластик D14 PERFORMER, вързан с Dyneema Две анатомични ръкохватки - дясна и лява Kарабинер на дръжката

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Шнорхел Technisub Aquilon Purge Valve

55.00 лв

Маска Alien

60.00 лв

Шнорхел Technisub Air Dry

21.00 лв

Маска M3 + GoPro mount

180.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв