Компас Clipper

Компас Clipper

30.00 лв

Code: SS004102011

В наличност

Suunto Clipper включва изпълнена с течност капсула и въртящ се пръстен. Висококачествен аксесоар с всякакво приложение сред природата.
Включва:
- ювелирна стрелка
- клип са прикрепяне
- размер: 30 x 24 mm
Suunto Clipper включва изпълнена с течност капсула и въртящ се пръстен. Това е навигационен инструмент на ниска цена, чийто клип позволява компасът зда бъде закрепян лесно към каишката на компютър или на друг инструмент.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Харпун OMER Cayman E.T. Black 95 см

535.00 лв

Неопренов костюм OMER BLACKMOON 5mm

490.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i с еластична каишка и USB

1600.00 лв

Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Pink

1099.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв