Компас Sk8

Компас Sk8

119.00 лв

Code: SS020981000

Изчерпана наличност

Quantity: 1

Фосфоресциращ компас
• Потенциал на наклон +/- 30 °
• Поставя се на китката
• Голям прозорец за странично четене
• Балансиран за Северното или Южното полукълбо (NH или SH)

SK-8 има изключителен потенциал наклон +/- 30 градуса, който е два или три пъти по-голям в сравнение с конвенционалните водолазни компаси.
Ротационната гривна е със зацепване на всеки пети градус. Специално проектирана, за да предотврати замърсяване с пясък и мръсотия, което позволява плавно завъртане при всякакви условия.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Grey

1099.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i Novo Stone

1600.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 3/2 mm MEN

280.00 лв

Манометър с шланг

175.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв

Конзола манометър и дълбокомер

320.00 лв