Компас Sk8

Компас Sk8

140.00 лв

Code: SS020981000

Изчерпана наличност

Quantity: 1

Фосфоресциращ компас
• Потенциал на наклон +/- 30 °
• Поставя се на китката
• Голям прозорец за странично четене
• Балансиран за Северното или Южното полукълбо (NH или SH)

SK-8 има изключителен потенциал наклон +/- 30 градуса, който е два или три пъти по-голям в сравнение с конвенционалните водолазни компаси.
Ротационната гривна е със зацепване на всеки пети градус. Специално проектирана, за да предотврати замърсяване с пясък и мръсотия, което позволява плавно завъртане при всякакви условия.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Маска Technisub Infinity

100.00 лв

Харпун OMER Cayman HF 3D 90 cm

380.00 лв

Харпун OMER Cayman E.T. Black 95 см

535.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i с еластична каишка и USB

1600.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв