Крило Eclipse 30lbs комплект

Крило Eclipse 30lbs комплект

1670.00 лв

Code: S11510232

По предварителна заявка

Този комплект включва балон Eclipse, адаптор с колани за закрепване към бутилка (възможност за добавяне на допълнителна тежест в адаптора), стоманен Backplate с монтиран джоб за декомпресационен буй, колани с дерингове и катарама, допълнителни джобове за тежести.
Капацитет - 13.6кг
Баластните компенсатори Halcyon Eclipse установяват нов стандарт за гмуркане с една бутилка, докато създават безпрецедентна обтегаемост чрез премахване на много от безполезните "характеристики", които традиционно се натрупват по баластните компенсатори.

Eclipse крилото е с дълъг, тесен профил, който подкрепя бутилката по цялата дължина на водолаза, предотвратявайки и намалявайки ненужното съпротивление и усилието за придвижване.

Междувременно, неограничената регулируемост предотвратява липсата на контрол на типичните баластни компенсатори. Тази добавена стабилност намалява съпротивлението чрез постигане на рационализирана позиция - тези промени водят до по-малко усилия и по-приятно гмуркане.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Водолазен компютър Suunto D6i Novo Black с USB

1600.00 лв

Манометър Halcyon

126.00 лв

Колан текстилен с пластмасова тока

30.00 лв

Плавници Stratos

100.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв