Крило Eclipse 40lbs комплект

Крило Eclipse 40lbs комплект

1670.00 лв

Code: S11510235

В наличност

Този комплект включва балон Eclipse, адаптор с колани за закрепване към бутилка (възможност за добавяне на допълнителна тежест в адаптора), стоманен Backplate с монтиран джоб за декомпресационен буй, колани с дерингове и катарама, допълнителни джобове за тежести.
Капацитет - 18.1кг
Баластните компенсатори Halcyon Eclipse установяват нов стандарт за гмуркане с една бутилка, докато създават безпрецедентна обтегаемост чрез премахване на много от безполезните "характеристики", които традиционно се натрупват по баластните компенсатори.

Eclipse крилото е с дълъг, тесен профил, който подкрепя бутилката по цялата дължина на водолаза, предотвратявайки и намалявайки ненужното съпротивление и усилието за придвижване.

Междувременно, неограничената регулируемост предотвратява липсата на контрол на типичните баластни компенсатори. Тази добавена стабилност намалява съпротивлението чрез постигане на рационализирана позиция - тези промени водят до по-малко усилия и по-приятно гмуркане.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Тефтер Halcyon

124.00 лв

Маска Sphera

44.00 лв

Колан гумен с метална тока

50.00 лв

Крило Eclipse 30lbs комплект

1670.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв