Маска Technisub Infinity

Маска Technisub Infinity

100.00 лв

Code: 108740

В наличност

Три цвята рамки

Страничните лещи са изработени от оптично качество полимери и предлагат висока видимост и достъп до по-голяма странична светлина

Уникална патентована система, изпозлваща шарниран тип връзки. Те се въртят едновременно нагоре и надолу, навътре и навън, и осигуряват максимална адаптивност към формата на главата.

Лесни за употреба, дори когато носите ръкавици

Широка силиконова каишка осигуряваща стабилност и комфорт

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Плавници MAJESTIC CARBON

890.00 лв

Ръкавици DYNEEMA

25.00 лв

Regulator Bag

55.00 лв

Маска Infinity

100.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв