Маска Technisub Infinity

Маска Technisub Infinity

100.00 лв

Code: 108740

В наличност

Три цвята рамки

Страничните лещи са изработени от оптично качество полимери и предлагат висока видимост и достъп до по-голяма странична светлина

Уникална патентована система, изпозлваща шарниран тип връзки. Те се въртят едновременно нагоре и надолу, навътре и навън, и осигуряват максимална адаптивност към формата на главата.

Лесни за употреба, дори когато носите ръкавици

Широка силиконова каишка осигуряваща стабилност и комфорт

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Регулатор XTX100 DIN

1200.00 лв

Плавници STINGRAY COMPOSITE 25 CAMU 3D

585.00 лв

Регулатор к-кт ATX40 DIN + ATX40 octopus

770.00 лв

Нож Drop Point black shark

98.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв

Конзола манометър и дълбокомер

320.00 лв