Неопренов костюм Sporasub Sandwich 5mm

Неопренов костюм Sporasub Sandwich 5mm

773.00 лв

Code: SPWE405GL

По предварителна заявка

Харпунджийски неопрен
Тип сандвич гладък отвън и вендуза отвътре
Две части

Панталонът е с висока талия

Изключително мек и еластичен
Вендуза отвътре

Дебелина: 5 мм


A unique wetsuit combining the smooth skin/open cell comfort and the durability of lined neoprene. Made with outside smooth skin, a lined layer in the middle and open cell inside. Jacket available in 5 and 7mm, pants in 3 and 5mm.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Ръкавици MAXIFLEX

25.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 3/2 mm MEN

280.00 лв

Плавници Meandros X-PRO Carbon

790.00 лв

Регулатор Legend LUX DIN

1630.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв