Нож Aqua Lung Squeeze Big Titanium

Нож Aqua Lung Squeeze Big Titanium

165.00 лв

Code: 2731

В наличност

Серията Aqua Lung Wenoka предлага на водолазите перфектния нож аксесоар. Патентования Squeeze Lock дизайн позволява на потребителя сигурно заключване на ножа в ножницата и дава възможност за лесно освобождаване с натиск на дръжката. Ножът предлага голямо разнообразие от цветове и опции за монтаж, и може лесно да се монтира на левия джоб на най-Aqua Lung BCD

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Колан текстилен с метална тока

40.00 лв

Колан текстилен с пластмасова тока

30.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i Novo Black с USB

1600.00 лв

Шнорхел Technisub Mach Dry

21.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв