Нож Dagger Cryot

Нож Dagger Cryot

220.00 лв

Code: SPKN010002

В наличност

Нож с гладко острие от едната страна и назъбен, от друга. От неръждаема стомана, в основата на острието завършва в долната част на дръжката, за да се увеличи силата и да направи ножа по стабилен. Неръждаема стомана, използвана е високо въглеродна тип съдържание на молибден хром дава възможност за много висока степен на заточване. Стоманата се третира криогенно да се увеличи неговата твърдост и устойчивост на износване, надраскване и корозия. Острието има процеп за вадене на стрели заклещени между скали. Друга дупка в дръжката разполага със зареждачка за пневматични харпуни. Канията има капаче за безопасност за да се избегне загубване на ножа.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Водолазен компютър Suunto VYPER NOVO

899.00 лв

Водолазен компютър i750TC

1550.00 лв

Регулатор к-кт Core Supreme DIN ACD + octopus Core

672.00 лв

Балансираща жилетка Zuma

800.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв