Нож Dagger Cryot

Нож Dagger Cryot

220.00 лв

Code: SPKN010002

В наличност

Нож с гладко острие от едната страна и назъбен, от друга. От неръждаема стомана, в основата на острието завършва в долната част на дръжката, за да се увеличи силата и да направи ножа по стабилен. Неръждаема стомана, използвана е високо въглеродна тип съдържание на молибден хром дава възможност за много висока степен на заточване. Стоманата се третира криогенно да се увеличи неговата твърдост и устойчивост на износване, надраскване и корозия. Острието има процеп за вадене на стрели заклещени между скали. Друга дупка в дръжката разполага със зареждачка за пневматични харпуни. Канията има капаче за безопасност за да се избегне загубване на ножа.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв