Плавници Slingshot

Плавници Slingshot

260.00 лв

Code: 2120

В наличност

Плавници със специални ластици от чист силикон, които зареждат с енергия при всеки мах. Те освобождават тази енергия преди обратния мах, осигурявайки по-голяма мощност. Вместо да хабите енергия, вие я натрупвате и след това я ползвате. Ластиците намаляват умората и увеличават тягата.

Тристепенното регулирате на скоростта позволява да регулирате съотношението скорост/усилие, за да се нагодите към специфичните условия, в които се гмуркате. Лесна промяна на настройките по време на гмуркане, дори с ръкавици.

Перото е закрепено за пантофа посредством гъвкава става в средата на ходилото. Това премахва напрежението от пръстите и върха на глезена. В резултат на това комфортът се увеличава значително. Така можете да използвате целия крак, за да задвижвате плавника, вместо само предната половина на крака, както досега. Тази опция предоставя на перото значително по-голямо поле на действие, често до 5 пъти по-голямо, отколкото при обикновените плавници

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Регулатор Micron DIN

630.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i Novo Stone

1600.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i със стоманена каишка и USB

1800.00 лв

Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Grey

1099.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв