Плавници STINGRAY CARBON

Плавници STINGRAY CARBON

840.00 лв

Code: P3042M

В наличност

Новите карбонови плавници на OMER са изработени по нова технология с инфузия и иновативна технология с двоен вакум!Благодарение на тази технология въглеродните влакна са импрегнирани напълно без риск за образуване на микро мехурчета и оптимално разпределение на самата смола.Специалната технология е разработена за направата на карбонови пера за гмуркане и е патентована! Получавате максимална ефективност с минимални усилия!Перата са сменяеми и се предлагат в три твърдости: 20 меки, 25 средни, 30 твърди.Размерите на пантофите са:41-42,43-44,45-46,47-48 и 49-50

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Маска Impression

115.00 лв

Плавници Caravelle

70.00 лв

Плавници MAJESTIC CARBON

890.00 лв

Двойни стоманени бутилки 15L Concave

1680.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв