Регулатор Black Sapphire DIN

Регулатор Black Sapphire DIN

1600.00 лв

Code: AP0040-1

В наличност

Регулаторът Apeks Black Sapphire е лимитирана серия създадена за 40-годишнината на Apeks. Прецизно обработени сапфирени елементи и PVD покритие.

Регулаторът Black Sapphire може да се пренастрои от дясна страна за лява, което Ви дава възможност за различно управление на шланга (както стандартно е доставен от фабриката Apeks) - тази функция е позната като (RVS)

Смяната на конфигурацията на регулатора за лява или дясна страна става бързо и просто и може да бъде извършена от всеки сервизен техник, упълномощен от Apeks

Black Sapphire включва новата функция на устройство за отвеждане на издишания въздух (DСЕ) - то дава възможност на водолаза да направи фина настройка на дихателното съпротивление - от силно до леко.

Комплектът включва 1-ва степен, 2-ра степен, шланг и елегантна кутия за съхранение на регулатора

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Нож Dagger Cryot

220.00 лв

Балансираща жилетка Zuma

800.00 лв

Водолазен компютър Suunto VYPER NOVO

899.00 лв

Регулатор к-кт Core Supreme DIN ACD + octopus Core

672.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв