Регулатор Black Sapphire DIN

Регулатор Black Sapphire DIN

1600.00 лв

Code: AP0040-1

В наличност

Регулаторът Apeks Black Sapphire е лимитирана серия създадена за 40-годишнината на Apeks. Прецизно обработени сапфирени елементи и PVD покритие.

Регулаторът Black Sapphire може да се пренастрои от дясна страна за лява, което Ви дава възможност за различно управление на шланга (както стандартно е доставен от фабриката Apeks) - тази функция е позната като (RVS)

Смяната на конфигурацията на регулатора за лява или дясна страна става бързо и просто и може да бъде извършена от всеки сервизен техник, упълномощен от Apeks

Black Sapphire включва новата функция на устройство за отвеждане на издишания въздух (DСЕ) - то дава възможност на водолаза да направи фина настройка на дихателното съпротивление - от силно до леко.

Комплектът включва 1-ва степен, 2-ра степен, шланг и елегантна кутия за съхранение на регулатора

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Компас Sk8

140.00 лв

Водолазен компютър Suunto D4i

839.00 лв

Неопренов костюм NIXIE 3/2mm LADY

280.00 лв

Харпун OMER Cayman E.T. Black 95 см

535.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв