Регулатор Calypso DIN

Регулатор Calypso DIN

350.00 лв

Code: 125760

В наличност

Сериите Calypso регулатори първа степен са с уникален дизайн - Въздушно балансиран линеен клапан. Регулаторът осигуряващ на водолаза най-добрата комбинация от простота, ефективност и добра цена.

Спецификация

● Въздушно балансиран линеен клапан.
● Усъвършенствания нов дезайн на втората степен намалява усилието при дишане, като по този начин увеличава удоволствието от гмуркането.
● Интегриран контрол "Venturi Adjustment Switch (VAS)" намалява чувствителността към свободния поток когато водолаза е на повърхността и осигурява максимален въздушния поток когато водолаза е във водата.
● Comfo Bite мундщук - за удобство и редуциране на умората в челюстта

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 7mm MEN

500.00 лв

Маска Micromask

110.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 3/2 mm MEN

290.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв