Регулатор Calypso DIN

Регулатор Calypso DIN

350.00 лв

Code: 125760

В наличност

Сериите Calypso регулатори първа степен са с уникален дизайн - Въздушно балансиран линеен клапан. Регулаторът осигуряващ на водолаза най-добрата комбинация от простота, ефективност и добра цена.

Спецификация

● Въздушно балансиран линеен клапан.
● Усъвършенствания нов дезайн на втората степен намалява усилието при дишане, като по този начин увеличава удоволствието от гмуркането.
● Интегриран контрол "Venturi Adjustment Switch (VAS)" намалява чувствителността към свободния поток когато водолаза е на повърхността и осигурява максимален въздушния поток когато водолаза е във водата.
● Comfo Bite мундщук - за удобство и редуциране на умората в челюстта

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Чорапи Hawaii 3mm

32.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 5mm MEN

450.00 лв

Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Black

1099.00 лв

Ръкавици MAXIFLEX

25.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв