Регулатор к-кт ATX40 DIN + ATX40 octopus

Регулатор к-кт ATX40 DIN + ATX40 octopus

780.00 лв

Code: AP0589C-1/DS4

В наличност

Apeks има удоволствието да ви представи своя нов, по-лек регулатор ATX40, който се предлага с A Clamp или с 300 bar DIN първа степен. DIN регулаторът може да бъде доставен с допълнителен A Clamp адаптер, като по този начин регулаторът става подходящ и за двата варианта.

ATX40 притежава всички експлоатационни качества на високо оценения регулатор Apeks TX40, но са направени подобрения по отношение на дизайна и вложените материали. По-малък, по-лек, с по-нисък профил, подобрен проток на газовете …и още.

Apeks вярва, че вашият регулатор трябва да е точно толкова гъвкав, колкото сте и вие. Затова новият ATX40 запазва доказаната venturi система на Apeks, регулируема от водолаза, както и ‘регулируемата от техническо лице’ балансирана втора степен и балансирана първа степен. Комбинацията между тази нова втора степен и висококачествената първа степен с водонепроницаема глава (DRY SEALED TURRET), предполага перфектен регулатор за гмуркане навсякъде по света – от най-студените и сурови, до най-топлите води. Дизайнът на втората степен на практика намалява усилието при дишане, като по този начин увеличава удоволствието от гмуркането.

Спецификации

Първа степен

- 4 порта средно налягане, 1 x 1/2" UNF + 3 x 3/8" UNF
- 1 порт високо налягане, 1 x 7/16" UNF
- Водонепроницаема система за изолиране от околната среда
- Полирано хромирано покритие
- Балансирана за възможно най-добра работа

Втора степен

- Пневматично балансирана система – намалява усилието при дишане
- Система на топлообмен за гмуркане в студена вода
- Интегриран Venturi контрол
- Micro adjuster за фина настройка
- Изключително ефективен изпускателен клапан
- Компактно решение за отвеждане на издишвания въздух
- 25% по-лек от моделите TX
- Comfo Bite мундщук - за удобство и редуциране на умората в челюстта

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Нож Aqua Lung Squeeze Big Titanium

165.00 лв

Плавници Stingray

230.00 лв

Неопренов костюм OMER MIX3D 7mm

597.00 лв

Регулатор Legend LUX DIN

1630.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв