Регулатор к-кт ATX40 DIN + ATX40 octopus

Регулатор к-кт ATX40 DIN + ATX40 octopus

780.00 лв

Code: AP0589C-1/DS4

В наличност

Apeks има удоволствието да ви представи своя нов, по-лек регулатор ATX40, който се предлага с A Clamp или с 300 bar DIN първа степен. DIN регулаторът може да бъде доставен с допълнителен A Clamp адаптер, като по този начин регулаторът става подходящ и за двата варианта.

ATX40 притежава всички експлоатационни качества на високо оценения регулатор Apeks TX40, но са направени подобрения по отношение на дизайна и вложените материали. По-малък, по-лек, с по-нисък профил, подобрен проток на газовете …и още.

Apeks вярва, че вашият регулатор трябва да е точно толкова гъвкав, колкото сте и вие. Затова новият ATX40 запазва доказаната venturi система на Apeks, регулируема от водолаза, както и ‘регулируемата от техническо лице’ балансирана втора степен и балансирана първа степен. Комбинацията между тази нова втора степен и висококачествената първа степен с водонепроницаема глава (DRY SEALED TURRET), предполага перфектен регулатор за гмуркане навсякъде по света – от най-студените и сурови, до най-топлите води. Дизайнът на втората степен на практика намалява усилието при дишане, като по този начин увеличава удоволствието от гмуркането.

Спецификации

Първа степен

- 4 порта средно налягане, 1 x 1/2" UNF + 3 x 3/8" UNF
- 1 порт високо налягане, 1 x 7/16" UNF
- Водонепроницаема система за изолиране от околната среда
- Полирано хромирано покритие
- Балансирана за възможно най-добра работа

Втора степен

- Пневматично балансирана система – намалява усилието при дишане
- Система на топлообмен за гмуркане в студена вода
- Интегриран Venturi контрол
- Micro adjuster за фина настройка
- Изключително ефективен изпускателен клапан
- Компактно решение за отвеждане на издишвания въздух
- 25% по-лек от моделите TX
- Comfo Bite мундщук - за удобство и редуциране на умората в челюстта

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Стоманена бутилка 15L

600.00 лв

Плавници Stratos

100.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Регулатор XTX50 DIN

1020.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв