Регулатор к-кт Core Supreme DIN ACD + octopus Core

Регулатор к-кт Core Supreme DIN ACD + octopus Core

672.00 лв 840 лв

Code: 129975

В наличност

Aqualung Core е подобрена версия на Aqualung Titan LX Supreme, който има някои интересни нови функции, като автоматичното затварящо устройство (ACD)

Той е с намалено тегло, което го прави още по-подходящ при пътувания, а лекотата на вдишване е оценена като превъзходна след изпитване на дихателна машина ANSTI

Подходящ за всякаква температура на водата.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Ръкавици ELASKIN 5мм

37.00 лв

Чорапи Hawaii 3mm

32.00 лв

Шнорхел Technisub Aquilon Purge Valve

50.00 лв

Неопренов костюм DIVE 7mm LADY

400.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв