Регулатор к-кт Core Supreme DIN ACD + octopus Core

Регулатор к-кт Core Supreme DIN ACD + octopus Core

672.00 лв 840 лв

Code: 129975

В наличност

Aqualung Core е подобрена версия на Aqualung Titan LX Supreme, който има някои интересни нови функции, като автоматичното затварящо устройство (ACD)

Той е с намалено тегло, което го прави още по-подходящ при пътувания, а лекотата на вдишване е оценена като превъзходна след изпитване на дихателна машина ANSTI

Подходящ за всякаква температура на водата.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Резервен регулатор XTX50

490.00 лв

Стоманена бутилка 16L

810.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i със стоманена каишка и USB

1800.00 лв

Маркер за линия

10.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв