Регулатор к-кт XTX50 DIN + XTX40

Регулатор к-кт XTX50 DIN + XTX40

1333.00 лв

Code: AP0317F-1

В наличност

Първа степен:

Шарнирно револверно тяло
4 порта за средно налягане, 4 x 3/8" UNF
2 порта за високо налягане, 2 x 7/16" UNF
Суха и запечатана система
Покритие от полиран хром
Балансирана за отлична производителност

Втора степен:

Регулируемо налягане на отваряне на клапана при вдишване
Интегриран Venturi контрол
Пневматично балансиран клапан

Този комплект е съставен от 3 части - първа и втора степен XTX50 и октопод XTX40. Това е регулатор Apeks от среден клас, който има отлично обдишване и някои отлични характеристики. Регулаторът XTX50 може да бъде преоборудван, конфигурирайки разположението на шлангa от дясната (във вида, в който се доставя по стандарт от фабриката на Apeks) на лявата страна. Тази функция е известна като Реверсивна Venturi Система (RVS). Промяната по преконфигуриране на регулатора в ляво е бърза и проста и може да бъде извършена от всеки оторизиран сервизен техник на APEKS.

Регулаторът XTX50 включва новата функция DCE (Сменяема Система за отвеждане на издишания въздух (DCE). Тази система дава възможност на водолаза да смени малката тетка на изпускателната система по-голяма изпускателна тетка за минимално образуване на балончета (от съществено значение за подводната фотография) и по-малка изпускателна тетка, за да се получи по-малък, компактен и удобен регулатор (идеален за използване като регулатор тип октопод). XTX50 съвместява нова двукорпусна капачка от високо якостна пластмаса, подобряваща износоустойчивостта на най-уязвимата част от смукателния вентил. Новото ергономично лостче Venturi на XTX50 е проектирано така, че да се намали количеството на проникналите песъчинки.
При регулатора XTX50 е използван нов силиконов изпускателен клапан, подобряващ процеса на дишане.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Нож Commando

77.00 лв

Водолазен компютър Suunto D4i NOVO Grey

1099.00 лв

Резервен регулатор XTX40

410.00 лв

Харпун OMER Cayman HF 3D 90 cm

380.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв