Регулатор Legend Glacia DIN

Регулатор Legend Glacia DIN

840.00 лв

Code: 129870

В наличност

Проектиран за употреба при най-екстремните условия

Предлага по-голяма устойчивост срещу замръзване, отколкото всеки друг регулатор, произвеждан някога от Aqua Lung

Дихателна производителност, която е еквивалентна на модела Legend Supreme

Опция за използване на Din адаптер

Три топлообменника: първият напълно обхваща сухата камера на първата степен, вторият е монтиран на шланга за средно налягане и третият е на традиционно място в непосредствена близост до корпуса на втората степен.

Традиционно изготвените от еластомер капачки на втората степен се втвърдяват в много студена вода, регулаторът Legend Glacia е оборудван с алуминиева капачка, изработена от плътен метал. Металната капачка, освен че подпомага ефективността на топлообменниците, също така е оборудвана с бутон за продухване с контрол на преминаващия поток.
Устройството за автоматично затваряне (ACD) затваря херметично входния присъединителен фитинг на регулатора, както при Yoke, така и при DIN, веднага след като регулатора бъде отстранен от крана на бутилката. Предлага се с протектор за устни за съхраняване на топлината на устните.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Регулатор XTX50 DIN

1020.00 лв

Колан текстилен с пластмасова тока

30.00 лв

Манометър с шланг Aqualung

180.00 лв

Двойни стоманени бутилки 12L

1260.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв