Регулатор Legend Glacia DIN

Регулатор Legend Glacia DIN

840.00 лв

Code: 129870

В наличност

Проектиран за употреба при най-екстремните условия

Предлага по-голяма устойчивост срещу замръзване, отколкото всеки друг регулатор, произвеждан някога от Aqua Lung

Дихателна производителност, която е еквивалентна на модела Legend Supreme

Опция за използване на Din адаптер

Три топлообменника: първият напълно обхваща сухата камера на първата степен, вторият е монтиран на шланга за средно налягане и третият е на традиционно място в непосредствена близост до корпуса на втората степен.

Традиционно изготвените от еластомер капачки на втората степен се втвърдяват в много студена вода, регулаторът Legend Glacia е оборудван с алуминиева капачка, изработена от плътен метал. Металната капачка, освен че подпомага ефективността на топлообменниците, също така е оборудвана с бутон за продухване с контрол на преминаващия поток.
Устройството за автоматично затваряне (ACD) затваря херметично входния присъединителен фитинг на регулатора, както при Yoke, така и при DIN, веднага след като регулатора бъде отстранен от крана на бутилката. Предлага се с протектор за устни за съхраняване на топлината на устните.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Маска Alien

60.00 лв

Алуминиева бутилка 7L

420.00 лв

Неопренов костюм NIXIE SHORTY 2mm LADY

200.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв