Регулатор Legend LUX DIN

Регулатор Legend LUX DIN

1630.00 лв

Code: 129760

В наличност

Новият хитов регулатор, който заменя стария Legend.

Ефектното черно и златно покритие е много по-устойчиво от традиционното хромирано такова, осигуряващо по-добра защита на регулаторите, както и много по-добър стил

Първата степен е балансирана диафрагма, специално разработена за повишена устойчивост в студена вода - тя представлява всъщност напълно запечатана за околната среда балансирана камера

4 порта за ниско налягане и 2 за високо осигуряват много добра гъвкавост,както и много добра насоченост и прикрепване на шланговете за гмуркания в студена вода

Втората степен е свързана с гъвкав, но здрав шланг с оплетка, осигуряващ по-дълъг живот, отколкото стандартния гумен шланг. Също така е и предпазен от UV увреждане. Към втората степен е прикрепен топлообменник, който затопля входящия въздушен поток, както предпазва от замръзване и течове. Новият Legend е обновен, за да бъде по-лек и по-малък, предлагащ едно много удобно гмуркане. Новата система за вдишване MBS позволява двоен контрол на въздушния поток в регулатора, както и намалено усилие при вдишване. Моделите Supreme са специално създадени и настроени срещу замръзване в екстремни условия.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Маска Micromask

110.00 лв

Шнорхел Technisub Mach Dry

21.00 лв

Неопренов костюм DIVE 7mm LADY

400.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв