Регулатор Legend LUX DIN

Регулатор Legend LUX DIN

1630.00 лв

Code: 129760

В наличност

Новият хитов регулатор, който заменя стария Legend.

Ефектното черно и златно покритие е много по-устойчиво от традиционното хромирано такова, осигуряващо по-добра защита на регулаторите, както и много по-добър стил

Първата степен е балансирана диафрагма, специално разработена за повишена устойчивост в студена вода - тя представлява всъщност напълно запечатана за околната среда балансирана камера

4 порта за ниско налягане и 2 за високо осигуряват много добра гъвкавост,както и много добра насоченост и прикрепване на шланговете за гмуркания в студена вода

Втората степен е свързана с гъвкав, но здрав шланг с оплетка, осигуряващ по-дълъг живот, отколкото стандартния гумен шланг. Също така е и предпазен от UV увреждане. Към втората степен е прикрепен топлообменник, който затопля входящия въздушен поток, както предпазва от замръзване и течове. Новият Legend е обновен, за да бъде по-лек и по-малък, предлагащ едно много удобно гмуркане. Новата система за вдишване MBS позволява двоен контрол на въздушния поток в регулатора, както и намалено усилие при вдишване. Моделите Supreme са специално създадени и настроени срещу замръзване в екстремни условия.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Ръкавици ACQUASTRETCH 2mm

50.00 лв

Маска Look

75.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i Novo Black с USB

1600.00 лв

Крило Eclipse 30lbs комплект

1670.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв