Регулатор Legend LX Supreme DIN ACD

Регулатор Legend LX Supreme DIN ACD

1030.00 лв

Code: 129960

В наличност

Регулаторите от серия "Legend" включват балансирана диафрагма на първа степен в съчетание с висока ефективност и балансирана втора степен. Балансираната първа степен постига безпрецедентни резултати като увеличава притока на въздух в зависимост от дълбочината на гмуркане. Балансираната регулируема втора степен намалява резистентността на дишане близо до нулата, с помощта на леката балансирана клапа, предназначена да отчита незабавно и на най- малката инхалация. Регулаторите от серия "Legend" са най-добрите регулатори на Aqualung.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Шнорхел Omer Zoom Black

20.00 лв

Маска Look HD

90.00 лв

Маска Apnea

98.00 лв

Ръкавици SPIDER 3mm

76.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв