Регулатор XTX100 DIN

Регулатор XTX100 DIN

1200.00 лв

Code: AP0333F-1

В наличност

Регулаторът XTX100 може да се пренастрои от дясна страна за лява, което Ви дава възможност за различно управление на шланга. Тази функция е позната като RVS

XTX100 включва новата функция на устройство за отвеждане на издишания въздух (DСЕ).Това устройство дава възможност на водолаза да направи фина настройка на дихателното съпротивление - от силно до леко

DСЕ дава на потребителя възможност за избор според целта на гмуркането - с минимални смущения от издишания въздух (от съществено значение за подводна фотография)

Регулаторът XTX100 включва нов преден капак, изработен от пластмаса, характеризираща се с висока якост, което значително подобрява издръжливостта на най-уязвимите части, а естетически издържаните хромирани метални части позволяват незабавно да разпознаете този регулатор като модел от висшата класа. Новият ергономичен Venturi lever на XTX100 е проектиран да намали количеството проникнали песъчинки и включва релефен задържащ механизъм. Новата шарнирна връзка на шланга е на разположение като опция. Така втората степен при съединението с шланга може да се завърта, осигурявайки по-удобно нагласяне.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Двойни стоманени бутилки 12L Concave

1300.00 лв

Ръкавици ELASKIN 5мм

37.00 лв

Маска Look

75.00 лв

Водолазна жилетка Pro HD

900.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв