Регулатор XTX200 DIN

Регулатор XTX200 DIN

1240.00 лв

Code: AP0334F-1

В наличност

Регулаторът XTX200 може да се пренастрои от дясна страна за лява, което Ви дава възможност за различно управление на шланга (както стандартно е доставен от фабриката Apeks) - тази функция е позната като (RVS)

Смяната на конфигурацията на регулатора за лява или дясна страна става бързо и просто и може да бъде извършена от всеки сервизен техник, упълномощен от Apeks

XTX200 включва новата функция на устройство за отвеждане на издишания въздух (DСЕ) - то дава възможност на водолаза да направи фина настройка на дихателното съпротивление - от силно до леко

Колекторите са изработени от здрав, но лек материал

DСЕ дава на потребителя възможност за избор според целта на гмуркането - с минимални смущения от издишания въздух (от съществено значение за подводна фотография) или за използване при по-компактен регулатор (идеален за употреба като Octopus регулатор). Като опция се предлагат различни цветове мундщуци и колектори за индивидуализация на регулатора, което е много полезно, когато се използват няколко регулатора в различни комбинации.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Плавници Stratos 3

120.00 лв

Плавници Express

110.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 3/2 mm MEN

290.00 лв

Неопренов костюм DIVE 5mm LADY

360.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв