Регулатор XTX50 DIN

Регулатор XTX50 DIN

1020.00 лв

Code: AP0332F-1

В наличност

ърва степен:

Шарнирно револверно тяло

4 порта за средно налягане, 4 x 3/8" UNF

2 порта за високо налягане, 2 x 7/16" UNF

Суха и запечатана система

Покритие от полиран хром
Балансирана за отлична производителност


Втора степен:

Регулируемо налягане на отваряне на клапана при вдишване

Интегриран Venturi контрол

Пневматично балансиран клапан

Регулаторът XTX50 включва новата функция DCE (Сменяема Система за отвеждане на издишания въздух (DCE). Тази система дава възможност на водолаза да смени малката тетка на изпускателната система по-голяма изпускателна тетка за минимално образуване на балончета (от съществено значение за подводната фотография) и по-малка изпускателна тетка, за да се получи по-малък, компактен и удобен регулатор (идеален за използване като регулатор тип октопод). XTX50 съвместява нова двукорпусна капачка от високо якостна пластмаса, подобряваща износоустойчивостта на най-уязвимата част от смукателния вентил. Новото ергономично лостче Venturi на XTX50 е проектирано така, че да се намали количеството на проникналите песъчинки.
При регулатора XTX50 е използван нов силиконов изпускателен клапан, подобряващ процеса на дишане.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Неопренов костюм DIVE 5mm LADY

360.00 лв

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Неопренов костюм Sport S-Flex 5mm MEN

450.00 лв

Шнорхел Technisub Mach Dry

21.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв