Резервен регулатор XTX50

Резервен регулатор XTX50

490.00 лв

Code: AP0342F/Y

В наличност

Октоподът XTX50 съвместява нова двукорпусна капачка от много здрав материал, подобряващ износоустойчивостта на най-уязвимата част от смукателния вентил. Всеки октопод може да бъде особено податлив на повреди, така че това е от съществена полза. Октоподът е произведен в най-подходящите цветове при извънредно-аварийни случаи.

ОКТОПОД ЗА ВТОРА СТЕПЕН XTX50 С ШЛАНГ

Регулируемо налягане на отваряне на клапана при вдишване
Интегриран Venturi контрол
Пневматично балансиран клапан

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Компресор Poseidon PE100 - електрически

5600.00 лв

Стоманена бутилка 16L

810.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i със стоманена каишка и USB

1800.00 лв

Маркер за линия

10.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв