Резервен регулатор XTX50

Резервен регулатор XTX50

550.00 лв

Code: AP0342F/Y

В наличност

Октоподът XTX50 съвместява нова двукорпусна капачка от много здрав материал, подобряващ износоустойчивостта на най-уязвимата част от смукателния вентил. Всеки октопод може да бъде особено податлив на повреди, така че това е от съществена полза. Октоподът е произведен в най-подходящите цветове при извънредно-аварийни случаи.

ОКТОПОД ЗА ВТОРА СТЕПЕН XTX50 С ШЛАНГ

Регулируемо налягане на отваряне на клапана при вдишване
Интегриран Venturi контрол
Пневматично балансиран клапан

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Нож Drop Point black shark

98.00 лв

Маска Abyss

64.00 лв

Плавници STINGRAY CARBON

840.00 лв

Маска Favola

85.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв