Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Code: SS023198000

В наличност

•Със своята иновативна функция за свободно гмуркане (freedive), Suunto D4F е също така перфектен, ако вие се занимавате сериозно с гмуркане на апнеа.
•Програмиран да измерва дълбочина три пъти в секунда, Suunto D4F записва данните за реално достигнатата дълбочина с висока точност. Времето на повърхността и дълбочинните аларми ви помагат да вземате отговорни решения във и извън водата. Звукова и визуална дълбочинна аларма ви предупреждава, когато дойде време да започнете излизането.
•Suunto D4F е съвместим с опционалния Suunto Dive manager PC софтуер, който позволява по-задълбочен анализ и графично представяне на всичките ви гмуркания.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Шнорхел Technisub Mach Dry

21.00 лв

Водолазен компютър Suunto D6i Novo Black с USB

1600.00 лв

Маска Micromask

110.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв