Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Code: SS023198000

В наличност

•Със своята иновативна функция за свободно гмуркане (freedive), Suunto D4F е също така перфектен, ако вие се занимавате сериозно с гмуркане на апнеа.
•Програмиран да измерва дълбочина три пъти в секунда, Suunto D4F записва данните за реално достигнатата дълбочина с висока точност. Времето на повърхността и дълбочинните аларми ви помагат да вземате отговорни решения във и извън водата. Звукова и визуална дълбочинна аларма ви предупреждава, когато дойде време да започнете излизането.
•Suunto D4F е съвместим с опционалния Suunto Dive manager PC софтуер, който позволява по-задълбочен анализ и графично представяне на всичките ви гмуркания.

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Двойни стоманени бутилки 10L

1230.00 лв

Манометър BTS

100.00 лв

Неопренов костюм NIXIE 7mm LADY

500.00 лв

Регулатор Legend Glacia DIN

840.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв