Водолазен компютър Suunto D4i

Водолазен компютър Suunto D4i

839.00 лв

Code: SS018551000

Изчерпана наличност

Quantity: 1

Лек, лесен за употреба и практичен.

Suunto D4i е предназначен изцяло да доставя удоволствие по време на гмуркане. Дали сте в добре заслужен годишен отпуск или изпробвате своите фридайвинг умения, Suunto D4i Ви държи информиран/а и наясно с всеки метър по пътя надолу.

Suunto D4i е пълноценен декомпресионен ръчен компютър за гмуркане, разработен да предоставя лесна за употреба информация в хубав дизайн. Неговите 4 режима на работа, планирането на гмуркането и функциите за анализ, както и възможността да се свързва с опционалния Suunto Dive Manager PC софтуер правят Suunto D4i много добър избор за хората, които ценят функционалността и лесната употреба.

USB кабелът не е включен в комплекта.
Със своите иновативни функции за свободно гмуркане (freediving) и специалния си режим на работа freedive, Suunto D4i е също така перфектен ако се занимавате сериозно с гмуркане на апнеа. Програмиран да измерва дълбочина три пъти в секунда, Suunto D4i записва данните за реално достигнатата дълбочина с голяма точност. Времето на повърхността и дълбочинните аларми Ви помагат да вземате отговорни решения във и извън водата.

И в двата Air и Nitrox режими, ясният и лесен за четене дисплей може да показва моментната и максимална дълбочина, часа, времето на гмуркане и времето за декомпресия, както и температурата. Звукова и визуална дълбочинна аларма Ви предупреждават когато дойде време да започнете излизането. В режим Nitrox можете да увеличавате своето време под вода като нагласяте съдържанието на кислород във Вашата газова смес между 21% и 50% и също Вашия PO2 лимит между 0.5 и 1.6 бара.

Също както другите модерни компютри за гмуркане на Suunto, Suunto D4i използва Suunto RGBM алгоритъм за изчисляване на декомпресионните спирания. Той също така позволява да се направи избор между традиционните safety stops или при активиране на Deep Stops опцията, да направите своите спирания в дълбочина.

Преди гмуркане, no-stop-time planner Ви помага да се подготвите за гмуркане. Въведете планираната максимална дълбочина на гмуркане и Suunto D4i ще Ви каже колко дълго можете да се гмуркате преди да се появи нужда от спиране за декомпресия. След гмуркането можете незабавно да прегледате всички данни в паметта. Suunto D4i е съвместим с Suunto Dive manager PC софтуер (включен в комплекта), който позволява по-задълбочен анализ и графично представяне на всичките Ви гмуркания.

Възможност за интеграция с безжичен трансмитер за мониторинг на налягането на газовата смес в бутилката (продава се отделно).

Политика на доставка

Разполагаме с голяма складова база и държим доста продукти на склад при нас. Но не поддържаме абсолютно всичко, което е обявено като налично в сайта, през цялото време. Въпреки това ще направим всичко възможно да получите най-доброто обслужване – ако случайно продуктът, който бихте искали да си поръчате, го няма на склад, ще го поръчаме директно от вносителите, с които работим, или ще Ви предложим сходен на желания от Вас продукт, задоволявайки максимално нуждите Ви. Всеки един от продуктите в нашия сайт има статус на наличност, който се стараем винаги да бъде максимално актуален.

 

Продукти „На склад”

Когато един продукт е отбелязан като наличен, времето между Вашата поръчка и доставката от куриерската фирма до посочения от Вас адрес се определя от два фактора:

  1. Времето за подготовка (1-2 дни), което включва потвърждение за Вашата поръчка, подготовката й, както и приемането и обработката й от куриерската фирма.
  2. Времето за доставка – ще бъдете информирани още в самото начало до колко дни ще пристигне Вашата поръчка.

 

Ако имате каквито и да е въпроси, отнасящи се до доставката на поръчания от Вас продукт, чувствайте се свободни да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви съдействаме!

Скоро разглеждани

Харпун OMER Cayman E.T. Black 95 см

535.00 лв

Харпун OMER Cayman HF 3D 90 cm

380.00 лв

Компас Sk8

140.00 лв

Манометър с шланг

175.00 лв

Нови продукти

Водолазен компютър Suunto D4F Freediving

640.00 лв

Водолазен компютър Suunto EON Steel with Boot and USB

1990.00 лв

Meandros Двоен д-ринг

25.00 лв

Харпун Meandros B 32 95 cm

550.00 лв