Като използвате сайта на DiveTec.BG, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
  • XTX40 OCTOPUS, Регулатор Apeks, Apeks

XTX40 OCTOPUS, Регулатор Apeks, Apeks

Бутоните за пречистване на XTX са големи и лесни за работа. Използва се прогресивно прочистване с 2 степени... [прочети още]
410,00 лв

Количество:

В наличност

Добави в Любими
Продуктова Информация
Бутоните за пречистване на XTX са големи и лесни за работа. Използва се прогресивно прочистване с 2 степени - натиснете пречистването отстрани за по-ниска скорост на потока, полезно, когато е необходим по-голям контрол, като пълнене на повдигащи се торби и т.н., след това натиснете в центъра за пълен ефект на прочистването, т.е. когато регулаторът клиринг и т.н.
Може да се преобразува от конфигурация на маркуча с дясната ръка към лявата ръка. Процесът на смяна на регулатора до лявата ръка е бърз и лесен. Тази процедура обаче трябва да се извършва само от оторизиран сервизен техник на APEKS.
Опънати гъвкави маркучи са стандартни за всички модели. Тези маркучи са по-леки, по-гъвкави и по-трайни.
Подходящ за използване в студена вода (под 10 C / 50 F).
Съвместим с EAN40 от кутията.
Пневматично балансираният втори етап води до гладко и лесно дишане.
Големият вентурилен лост има гумен захват, който улеснява намирането и употребата. Лостът намалява степента на проникване на пясък и по този начин се съпротивлява на всяко възможно триене, което дава гладка работа.
Произвежда се с активна защита срещу инфекция, тъй като всички формовани части се произвеждат с добавка, която убива MRSA, предпазва от Е-коли, бактерии и гъби и е много ефективна срещу вируси, плесени, дрожди и водорасли.
Силиконови изпускателни клапани подобряват дишането на регулатора.
Комплектът "Comfo-bite" практически елиминира умората от челюстта.