Като използвате сайта на DiveTec.BG, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
  • Trilam Tech Dry Red, Сух костюм, Bare

Trilam Tech Dry Red, Сух костюм, Bare

Костюмът на Bare се изработва с полиестер три-ламинат. Изключително конструиран, този материал предлага... [прочети още]
2.717,00 лв

Избери Размер:

Количество:

Добави в Любими
Продуктова Информация
Костюмът на Bare се изработва с полиестер три-ламинат. Изключително конструиран, този материал предлага подобрена гъвкавост спрямо настоящите бутилтриламинати. Вашият избор на латекс или 3 мм неопрен за удобно прилепване на врата, 2 мм здрава яка от полиуретан / гладка кожа с изпускателен отвор за врата, осигурява подобрено уплътнение със сухата качулка Bare ELASTEK. Костюмът е оборудван с въртящ се вентил за клапан с 360 градуса (в средата на гръдния кош), регулируем нископрофилен изпускателен клапан (на вентила на лявата горна част на рамото) и избора ви от неопренови или HD затварящи латекс китки талк чанта, за да направи обличането по-лесно. Костюмът е снабден със закачалки, които подобряват прилягането и позволяват на водолаза да отстранява горната част на костюма по време на интервалите на повърхността за допълнителен комфорт.