Като използвате сайта на DiveTec.BG, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
  • X-presso, Състезателни бански, MICHAEL PHELPS "MP"

X-presso, Състезателни бански, MICHAEL PHELPS "MP"

Технологичният бански XPRESSO е конструиран с изключителната Exo-Core технология на Aqua Sphere - комбинация... [прочети още]
670,00 лв

Избери Размер:

Количество:

Добави в Любими
Продуктова Информация
Технологичният бански XPRESSO е конструиран с изключителната Exo-Core технология на Aqua Sphere - комбинация от технологии Exo Foil и Aqua Core, всяка от които има свои собствени уникални свойства. Комбинацията от тези две тъкани осигурява ново, по-високо ниво на производителност.

Exo Foil - Aqua Sphere е триизмерна тъкан с опънато покритие с превъзходна компресия. Триизмерната структура на тъканта му позволява да имитира и да се огъва с движението на мускулите, осигурявайки по-естествено усещане, добавена гъвкавост и по-добър обхват на движение

Aqua Core - Тъкан, която осигурява висока степен на компресия за стабилност и поддръжка. Докато основата на костюма е изработена с Exo Foil, Aqua Core панелите са поставени стратегически и са проектирани да следват бедрената артерия, за да подобрят циркулацията в крака. Този уникален дизайн позволява на мускулите да останат спокойни преди и по време на състезанието.

• Хидродинамичният плат ограничава абсорбцията на водата
• Свързаните шевове намаляват плъзгането и осигуряват структура и поддръжка на тялото
• Вътрешните силиконови дръжки за крака осигуряват точно прилепване
• Проектиран и произведен в Италия