Като използвате сайта на DiveTec.BG, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
  • Aqualung LIBRA BLACK M, Жилетка, Aqua Lung

Aqualung LIBRA BLACK M, Жилетка, Aqua Lung

       Aqua Lung Libra е висококачествена, интегрирана в тежестта, задната инфлация... [прочети още]
900,00 лв

Количество:

В наличност

Добави в Любими
Продуктова Информация
       Aqua Lung Libra е висококачествена, интегрирана в тежестта, задната инфлация BC, предназначена специално за жени. Това е за женския местен изследовател, който иска да бъде рационализиран чрез поставяне на въздушната клетка зад нея.
Въздушната клетка, която е монтирана в задната част на гмуркача, напълно заобикаля обратната опаковка на контура. Това позволява отлично прехвърляне на въздух от една страна на друга за стабилност и лекота на изхвърляне.

SureLock II механична система за освобождаване на тежестта (патентована) - осигурява безопасно освобождаване с едно изтегляне. С SureLock вашите тежести са защитени в BC. След като се захванете, единственият начин да освободите тежестта е да издърпате дръжката.

Тристранните товарачи от неръждаема стомана (патентовани) се използват за закрепване на джобове за тежести, дръпване на гърба и закрепване на рамената.